A horgászat fontosabb, mint a hal…

TAGFELVÉTEL !!!

Felhívjuk a horgászat iránt érdeklődő, valamint a saját vízzel nem rendelkező egyesületeknél tag horgásztársak, illetve a nálunk eddig csak napijeggyel horgászó személyek figyelmét, egy nagyon kedvező tagfelvételi lehetőségre!

2018 évben, egyszeri belépési díj megfizetése nélkül válhat egyesületünk rendes tagjává!

 

Hogy milyen előnyöket élvezhet az egyesület rendes tagja a napijegyes, vagy pártoló tagokkal szemben?  Itt most összefoglaljuk:

A rendes tagnak joga van:

  • Egységes állami horgászokmányt váltani (állami jegy + fogási napló)
  • Éves területi engedélyt váltani (mely érvényes az egyesület kezelésében lévő összes horgászvízre: Holczer-tó I, Holczer hínaras-tó, Holczer L alakú-tó, Nagytárkányi nagy-tó, Nagytárkányi kis-tó)
  • A Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) tagjává válni (A legtöbb horgászvízen a MOHOSZ tag, kedvezményesen horgászhat)
  • Horgászvizsgát tenni, (akinek nincs) amelyet a helyben tartandó horgászvizsga időpontjáig megelőlegezünk.
  • Éjszaka is horgászni, valamennyi horgászvizünkön.
  • Javaslattételi és szavazati jogával élni a közgyűléseken.
  • Tisztségviselőkre szavazni, illetve tisztséget vállalni.
  • Részt venni az egyesület rendezvényein.

Mindez felnőtt horgász esetén 24.500.- Ft egy teljes évre, korlátlan horgászati lehetőséggel!

 

Természetesen, ahol jogokat szerzünk, ott kötelességünk is keletkezik. A legfontosabb, sőt szinte az egyetlen kötelezettség az ügyeletes halőri szolgálat. Ez azt jelenti, hogy évente max. 4 alkalommal, előzetes beosztás alapján, reggeltől – délutánig a Holczer tavaknál az érkező napijegyes horgászoknak napijegyet kell értékesíteni. Természetesen aznap is horgászhat a halőr is, de ha vendég érkezik, ki kell szolgálnia. A szolgálatnál a csere más tagokkal megengedett, illetve vannak olyan tagok, akik át is vállalják a szolgálatot, ha valaki nem ér rá.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a tagfelvétel iránt, jelezze érdeklődését az elérhetőségeink valamelyikén, vagy közvetlenül a +36/30/9211-297 telefonszámon!

 

Csabrendek, 2018.01.02

Horgászüdvözlettel:  Hegedüs Ákos (titkár)