A horgászat fontosabb, mint a hal…

Tisztelt Horgásztárs!

A Csabrendek-Sümeg Sporthorgász Egyesület taggyűlését 2018. január 14. vasárnap 09°° órakor tartja a Csabrendeki vendéglőben (Csabrendek, Árpád u. 1.) Amennyiben a taggyűlés határozatképtelen lenne, azt változatlan napirenddel, és helyszínnel 2018. január 14. vasárnap 10°°-ra újra összehívom. Az alapszabály értelmében az így összehívott ülés a megjelentek számára való tekintet nélkül határozatképes.

A vendéglőben üdítővel és friss pogácsával várjuk a kedves horgásztársakat!

 

N a p i r e n d :

1., Elnöki beszámoló 2017 évről  (Előadó: Párizs József Elnök)

2., Titkári beszámoló 2017 évről (Előadó: Hegedüs Ákos Titkár)

3., Gazdasági beszámoló  (Előadó: Hegedüs Ákosné gazdasági felelős)

2017 évi költségvetési beszámoló

2018 évi költségvetési tervezet

4., Felügyelő bizottsági beszámoló 2017 évről (Előadó: Molnár János f.b. elnök)

5., Fegyelmi bizottsági beszámoló 2017 évről (Előadó: Krizsán János f.b. elnök)

6., Balatoni változások

7., Magyar Horgász előfizetési lehetőség

8., Vegyes ügyek:          a., Holczer-tó halőri ügyelet kérdései

b., Jegyárak, tagdíjak 2018-ban

c., kérdések-válaszok

 

Felhívom a tagok figyelmét, hogy a közgyűlés az Egyesület legfőbb döntéshozó szerve, ezért megjelenésére feltétlen számítunk!

 

  1. február 10.-én szombaton 19°°-tól tartjuk horgászbálunkat a csabrendeki „Arany Oroszlán” vendéglőben, minden tagot partnerével, barátaival együtt szívesen látunk tradicionális rendezvényünkön! Belépőt vásárolni már a közgyűlésen, illetve a horgászjegyek kiváltásával együtt is lehet. Ahhoz, hogy a bált haszonnal zárhassuk, szükséges, hogy minél többen eljöjjenek, illetve tombolára felajánlásokat tegyenek! Nemcsak saját felajánlásokra gondolunk, hanem szponzorok, vállalkozók megkeresésére is kérünk mindenkit. A támogatókat a honlapunkon, illetve a helyi médiákban is szerepeltetjük. A bál rendezéséből keletkezett haszonból fizetjük a könyvelő irodát, illetve halasításra fordítjuk.

Felhívom a tagság figyelmét, hogy a fogási naplók leadási határideje 2018. február 28. A fogási napló 38. oldalán az éves összesítést KÖTELEZŐ KITÖLTENI! Az egyesület által kiadottat az Egyesületnél (Csabrendek, Hegyalja u. 47. postaláda) kell leadni, vagy a közgyűlésen is lehet. Fontos! Aki nem adja le határidőre, 2018-ban emelt díjért válthat csak állami horgászjegyet!

Használatban lévő e-mail címét mindenki hozza magával, vagy küldjön egy próba e-mailt a fejlécben szereplő e-mail címre!

 

Horgászjegyek kiváltása: Január 15-től, Hegedüs Ákosné Csabrendek, Hegyalja u. 47. szám alatt,

Hétfőtől-Csütörtökig 16°°-tól 18°°-ig, Szombaton 10°°-tól 12°°-ig. Telefon:06-30/9211-297

 

Csabrendek, 2017-12-27.

Horgászüdvözlettel:

 

Párizs József                     Hegedüs Ákos

HE elnöke sk.                      HE